logo ptg final

Tvind Outdoor Gym

Vi har bygget et "outdoor gym" til crossfit, som er en meget populær form for styrketræning. En træning, der bygger på kroppens naturlige bevægelser og de elementer, vi har omkring os - traktordæk, stænger, tove… Vi bruger også kettle bells og slam balls.

Crossfit er for dig, der vil have en træning, som er intensiv, alsidig og naturlig. Øvelserne i Crossfit er “fuktionelle”, det vil sige bevægelser som er en del af den menneskelige natur. I al den tid mennesker har levet, har vi stået, siddet, kastet, trukket, løftet, skubbet, klatret, løbet og hoppet. Disse naturlige bevægelser er en stor del af øvelserne i Crossfit.

View the embedded image gallery online at:
https://www.ptg.dk/fritid/outdoor-gym#sigProId459688c164

Funktionelle bevægelser involverer generelt flere led og muskelgrupper og genererer kraft fra kernen i kroppen og ud til ekstremiteterne (de yderste led). Disse funktionelle bevægelser hjælper dig til at flytte mest vægt på kortest tid, og derved også at opnå en meget højt energiudladning. I den alment kendte fitnessverden, er de funktionelle bevægelser røget i baggrunden og præges mere af statisk isolerede bevægelser i maskiner. Disse statiske isolerede øvelser hindrer kroppens naturlige og frie bevægelsesmønster, og hindrer derved den naturlige funktionalitet vi er født med.

Vi har en rigtig dygtig træner, som kan sætte hele holdet i gang - og give “max gas”.
Vi har det enormt sjovt!

Print