logo ptg final

HF enkeltfag på PTG

Hvis du synes at gymansiet er for kedeligt... 

....kan du studere HF enkeltfag samtidig med at du bor på Ungdomshøjskolen PTG. Du kan fx blive scholarshipelev og studere HF som en del af dit program. Læs mere om dette her.

Du bliver tilmeldt som netbaseret studerende på VUC i Holstebro. På den måde kan du tage HF fag samtidig med at du har tid til at lave praktiske projekter, tage på studierejser, spille teater osv. 

Det vil sige at du studerer på HF holdet på Tvind, afleverer opgaver via nettet til VUC som retter opgaverne. Du går også op til eksamen i VUC’s regi.

Jo senere du bliver tilmeldt, jo kortere tid har du til at gennemgå stoffet - du skal lave samme mængde opgaver uanset, hvornår du tilmelder dig.
Undervisningen på PTG tilrettelægges sådan at den i gennem sin praksis understøtter den teori du har på HF studiet. Fx på studierejserne, til morgensamlingerne eller til teaterprøverne.

For at gå op til vintereksamen skal du tilmeldes VUC netundervisning senest d. 29. september.
For at gå op til sommereksamen skal du tilmeldes VUC netundervisning senest d. 30. januar.
Se mere om VUC netundervisning her: http://vucnet.nu/vucnet-nord

Hvis du er i tvivl om noget, så skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring/sms på 28195541.

View the embedded image gallery online at:
https://www.ptg.dk/tilmelding/hf-tilmelding#sigProId92531c3aa9

Print